Pabo Tutti2 0777 cropped

Word sponsor van Zanggroep Pabo!

Mede dankzij diverse sponsors kan Zanggroep Pabo met regelmaat grote producties verzorgen. Sponsors kunnen op diverse manieren hun bijdrage leveren. In overleg levert Zanggroep Pabo een tegenprestatie in de vorm van bijvoorbeeld vermelding op de site van de zanggroep, een vermelding of advertentie in programmaboekjes of anderzijds.

Wil je met jouw bedrijf graag een link leggen naar Zanggroep Pabo? Wil je dat jouw bedrijf geassocieerd wordt met een enthousiaste vereniging? Wil je dat er over je gesproken wordt als Zanggroep Pabo een optreden heeft? Zanggroep Pabo is nog op zoek naar nieuwe sponsors. Als sponsor verschijnt jouw naam bij diverse shows, concerten of op deze website, en dat levert voor jou publiciteit en naamsbekendheid op.

Meer informatie of heb je interesse om Zanggroep Pabo te sponsoren? Neem dan contact op via prDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of... sponsor ons gratis via SponsorKliks.nl! 
Wanneer je je aankopen doet via onze SponsorKliks-pagina, gaat een deel van jouw aankoopbedrag rechtstreeks de clubkas van Zanggroep Pabo in! Het kost je een kleine moeite om via de het logo van SponsorKliks hieronder naar je webshop naar keuze te gaan (BOL.com, Booking.com. Thuisbezorgd.nl, CoolBlue) en een bestelling te plaatsen. Wij zeggen, een win-winsituatie voor jou en Zanggroep Pabo! 

Doe je mee? Klik hieronder op het logo van SponsorKliks en start met je online aankoop. Namens Zanggroep Pabo: Bedankt!
licht 350 170

 

Sponsoren van Zanggroep Pabo:  

 Naamloos 

 

tandarts

 

Ruyssenaars

 

peel logo

 

Henk van Rooij fietsen

 

2Select

 

AndreRelougoed

 

DeRozario

 

Gerthuis

 

JohannsenAG

 

Romecologo

ToSport