PaboKoor2016 0059.1

17-04-2019
Zanggroep Pabo bestaat 50 jaar!

Zanggroep Pabo bestaat op 17 april 2019 50 jaar! Voor een (muzikaal) feestje moet je bij Zanggroep Pabo zijn en 2019 zal dan ook in het teken staan van ons 50-jarig jubileum. Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten om niets van deze feestelijkheden te missen!

Locatie: Helmond
19-05-2019
Wijkconcert Stiphout i.s.m. Vrouwenkoor Confetti

Na het succes van het eerste wijkconcert in Mierlo-Hout, belooft het tweede wijkconcert in een reeks van zes een bijzondere muzikale happening te worden. Maak het verjaardagsfeest van Zanggroep Pabo compleet en zorg dat je van de partij bent!

Zaal open: 13:30 uur
Aanvang: 14:00 uur
Eind: 16:15 uur

Toegang: gratis

Vrouwenkoor Confetti is opgericht in 1997, staat o.l.v. Marjan Vree-Quist en telt momenteel 59 leden. Marjan kan door ziekte niet aanwezig zijn, daarom staat het koor tijdens dit optreden o.l.v. Peter van Beijnum. Het meerstemming repertoire kent, zoals het woord 'confetti' al zegt, een grote verscheidenheid; van klassiek tot eigentijdse muziek, waarin een breed publiek zich kan herkennen. De begeleiding op de piano wordt verzorgd door Jolanda Verhagen.
Met veel enthousiasme worden per jaar circa 4 á 5 optredens verzorgd, waaronder het Caratconcert en het, bijna jaarlijks terugkerende, kerstconcert in samenwerking met Fanfare de Voortuigang in de St. Trudokerk te Stiphout. Repetities zijn elke maandagavond in Café-Zaal 't Aambeeld. Meer informatie vind je op www.vrouwenkoorconfettihelmond.nl.

Pabo confetti band

Locatie: Dorpsstraat 38, 5708 GJ Helmond
Aanvangstijd: 14:00
27-10-2019
Wijkconcert Helmond-Oost

Een samenwerkingsconcert tussen het Helmonds Muziek Corps en Zanggroep Pabo. Jij komt toch ook?
Meer informatie over de exacte tijd en locatie volgt z.s.m. Het optreden zal plaatsvinden in de middag. 

Locatie: Volgt z.s.m.
18-04-2020
Melodrie - Jubileumvoorstelling 50 jaar Zanggroep Pabo

Hoera! Word je 50 jaar, dan mag je uitpakken. En dat is precies wat Zanggroep Pabo gaat doen. Deze voorstelling wordt één groot feest en jij mag erbij zijn. Meer dan 70 enthousiaste personen in de leeftijd van 7 tot 60-plus gaan je verrassen met een show waarin muziek centraal staat. Met enorm veel energie brengt deze sprankelende groep een repertoire dat varieert van musical tot feel good en van ontroerend tot humoristisch; het sluitstuk van een fantastisch jubileumjaar. 
Zanggroep Pabo werd in 1969 opgericht als jongerenkoor in een stadsdeel van Helmond en is nu een allround koor van formaat. Pabo-Junior staat onder leiding van Ceciel Verlijsdonk. Het Pabo-Koor en de algehele muzikale leiding is handen van Erik van Vugt. Regie: Geert van Gastel.

De kaartverkoop voor de jubileumvoorstellingen is nog niet gestart. Zodra meer informatie bekend is, wordt dit gecommuniceerd op onze website.

Locatie: Theater Speelhuis
Aanvangstijd: 20:15
19-04-2020
Melodrie - Jubileumvoorstelling 50 jaar Zanggroep Pabo

Hoera! Word je 50 jaar, dan mag je uitpakken. En dat is precies wat Zanggroep Pabo gaat doen. Deze voorstelling wordt één groot feest en jij mag erbij zijn. Meer dan 70 enthousiaste personen in de leeftijd van 7 tot 60-plus gan je verrassen met een show waarin muziek centraal staat. Met enorm veel energie brengt deze sprankelende groep een repertoire dat varieert van musical tot feel good en van ontroerend tot humoristisch; het sluitstuk van een fantastisch jubileumjaar.
Zanggroep Pabo werd in 1969 opgericht als jongerenkoor in een stadsdeel van Helmond en is nu een allround koor van formaat. Pabo-Junior staat onder leiding van Ceciel Verlijsdonk. Het Pabo-Koor en de algehele muzikale leiding is in handen van Erik van Vugt. Regie: Geert van Gastel.

De kaarverkoop voor de jubileumvoorstellingen is nog niet gestart. Zodra meer informatie bekend is, wordt dit gecommuniceerd op onze website.

De voorstelling op zondag 19 april 2020 betreft een middagvoorstelling.

Locatie: Theater Speelhuis