PaboKoor2016 0059.1

17-04-2019
Zanggroep Pabo bestaat 50 jaar!

Zanggroep Pabo bestaat op 17 april 2019 50 jaar! Voor een (muzikaal) feestje moet je bij Zanggroep Pabo zijn en 2019 zal dan ook in het teken staan van ons 50-jarig jubileum. Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten om niets van deze feestelijkheden te missen!

Locatie: Helmond
20-04-2019
Reünie en feestavond: 50-jarig bestaan Zanggroep Pabo

Een reünie voor (oud)leden en betrokkenen die in de afgelopen 50 jaar betrokken zijn geweest bij Zanggroep Pabo! Voor meer informatie: die de flyer op de homepage van de website.
NB: voor de reünie dien je jezelf (en degene die je meebrengt) aan te melden per e-mail. 

Locatie: Kanaaldijk N.W. 27b, 5707 LA Helmond (ingang Oude Huys)
Aanvangstijd: 20:30
19-05-2019
Wijkconcert Stiphout

Een samenwerkingsconcert met Vrouwenkoor Confetti in 't Aambeeld in Stiphout.
Namens Zanggroep Pabo zijn het Pabo-Koor en de Pabo-Band vertegenwoordigd bij deze muzikale middag.

Meer informatie over deze middag volgt z.s.m.

Locatie: Dorpsstraat 38, 5708 GJ Helmond
Aanvangstijd: 14:00
27-10-2019
Wijkconcert Helmond-Oost

Een samenwerkingsconcert tussen het Helmonds Muziek Corps en Zanggroep Pabo. Jij komt toch ook?
Meer informatie over de exacte tijd en locatie volgt z.s.m. Het optreden zal plaatsvinden in de middag. 

Locatie: Volgt z.s.m.
18-04-2020
Melodrie - Jubileumvoorstelling 50 jaar Zanggroep Pabo

Hoera! Word je 50 jaar, dan mag je uitpakken. En dat is precies wat Zanggroep Pabo gaat doen. Deze voorstelling wordt één groot feest en jij mag erbij zijn. Meer dan 70 enthousiaste personen in de leeftijd van 7 tot 60-plus gaan je verrassen met een show waarin muziek centraal staat. Met enorm veel energie brengt deze sprankelende groep een repertoire dat varieert van musical tot feel good en van ontroerend tot humoristisch; het sluitstuk van een fantastisch jubileumjaar. 
Zanggroep Pabo werd in 1969 opgericht als jongerenkoor in een stadsdeel van Helmond en is nu een allround koor van formaat. Pabo-Junior staat onder leiding van Ceciel Verlijsdonk. Het Pabo-Koor en de algehele muzikale leiding is handen van Erik van Vugt. Regie: Geert van Gastel.

De kaartverkoop voor de jubileumvoorstellingen is nog niet gestart. Zodra meer informatie bekend is, wordt dit gecommuniceerd op onze website.

Locatie: Theater Speelhuis
Aanvangstijd: 20:15
19-04-2020
Melodrie - Jubileumvoorstelling 50 jaar Zanggroep Pabo

Hoera! Word je 50 jaar, dan mag je uitpakken. En dat is precies wat Zanggroep Pabo gaat doen. Deze voorstelling wordt één groot feest en jij mag erbij zijn. Meer dan 70 enthousiaste personen in de leeftijd van 7 tot 60-plus gan je verrassen met een show waarin muziek centraal staat. Met enorm veel energie brengt deze sprankelende groep een repertoire dat varieert van musical tot feel good en van ontroerend tot humoristisch; het sluitstuk van een fantastisch jubileumjaar.
Zanggroep Pabo werd in 1969 opgericht als jongerenkoor in een stadsdeel van Helmond en is nu een allround koor van formaat. Pabo-Junior staat onder leiding van Ceciel Verlijsdonk. Het Pabo-Koor en de algehele muzikale leiding is in handen van Erik van Vugt. Regie: Geert van Gastel.

De kaarverkoop voor de jubileumvoorstellingen is nog niet gestart. Zodra meer informatie bekend is, wordt dit gecommuniceerd op onze website.

De voorstelling op zondag 19 april 2020 betreft een middagvoorstelling.

Locatie: Theater Speelhuis