PaboKoor2016 0059.1

Zanggroep Pabo is een allround zangvereniging die al sinds 1969 van zich laat horen.
De zanggroep bestaat uit ongeveer 70 enthousiaste leden verdeeld over het Pabo-Koor, Pabo-Junior
en de Pabo-Band.

Dit is meteen wat Zanggroep Pabo uniek en bijzonder maakt. De leden variëren in leeftijd van 8 tot 50-plus en zowel het Pabo-Koor als Pabo-Junior worden begeleid door de eigen vijfkoppige Pabo-Band. De algehele muzikale leiding is sinds januari 2012 in handen van Erik van Vugt. Tina Brouwers is sinds juni 2021 de dirigente van Pabo-Junior. 

Tijdens onze optredens laten wij het publiek kennismaken met een gevarieerd muziekrepertoire; van latin tot pop en van musical tot a capella.

In de agenda vind je de geplande optredens. Wij hopen je te mogen begroeten tijdens een van onze repetities of optredens, want Zanggroep Pabo moet je beleefd hebben

Steun onze vereniging GRATIS met SponsorKliks!
Draag jij Zanggroep Pabo een warm hart toe? Doe dan nu je aankopen via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging! Je kunt kiezen uit talloze webshops (Booking.com, Thuisbezorgd.nl, BOL.com, Coolblue). Een deel van jouw aankoopbedrag komt ten goede aan onze vereniging, zonder dat het jou ook maar iets extra's kost! Wij zeggen een win-winsituatie! 

Doe je mee? Klik dan op onderstaande link en vervolgens op de webshop waar jij je online aankopen wilt doen. Namens Zanggroep Pabo: Bedankt! 
donker 100 100