Pabo Tutti2 0777 cropped

In het jaar 1999 is Pabo-Junior opgericht, voor kinderen vanaf groep 4 tot 14 jaar. Het repertoire van Pabo-Junior bestaat voor het grootste deel uit Nederlandstalige kinderpopmuziek met musicalachtige invloeden. Er wordt gezongen met begeleiding van soundmix, maar voornamelijk met begeleiding van de Pabo-Band. Naast een grote en ontroerende rol van de kinderen tijdens Dickensnight Brandevoort werken de kinderen graag aan musicals of aan gezamenlijke optredens met het Pabo-Koor en de Pabo-Band.

De repetities worden gehouden op de donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en staan onder leiding van Tina Brouwers, dirigente. Zij besteedt onder andere aandacht aan: ademhaling, klankkleur, zuiverheid, presentatie, stemvastheid, dynamiek, interpretatie en inleving.

Kinderen die in verenigingsverband willen zingen, dansen en acteren zijn bij Pabo-Junior aan het juiste adres. Zit je in groep 4 van de basisschool en wil je lid worden? Kom dan eens naar een van onze repetities of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!