Pabo Tutti2 0777 cropped

Het Pabo-Koor bestaat uit zo’n 45 leden in de leeftijd van 14 tot 50-plus. Dit is meteen wat het Pabo-Koor uniek maakt. De mix van jonge en oudere stemmen geeft de zanggroep een bijzondere klankkleur.

Tijdens de repetitie op donderdagavond wordt hard gewerkt aan een veelzijdig repertoire, dat varieert van swingende popsongs tot rustige ballads en van musicalmuziek tot jazzy nummers. De leden hebben hierin uiteraard een grote stem. De muzikale leiding is in de deskundige handen van dirigent Erik van Vugt.

Naast het repeteren wordt er natuurlijk ook regelmatig opgetreden, bijvoorbeeld tijdens de Caratconcerten in de Warande in Helmond en tijdens Dickensnight Brandevoort in Helmond. Met de musicals ‘Parijs’ en ‘MusicalNight2’ stond het Pabo-Koor diverse keren in een uitverkocht theater.

Het Pabo-Koor heeft eigen projecten maar ook gezamenlijke projecten en optredens met Pabo-Junior en wordt begeleid door de Pabo-Band. Het Pabo-Koor is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Ook voor gezelligheid ben je bij Pabo aan het juiste adres. Na de repetitie is het nog lang gezellig aan de bar, waar veel leden nog napraten en borrelen.

Mannen die de bassen of tenoren kunnen komen versterken zijn altijd van harte welkom.

Heb je interesse of wil je lid worden? Neem dan contact met ons op.