WORD SPONSOR

Mede dankzij diverse sponsors kunnen wij met regelmaat grote producties verzorgen. Sponsors kunnen op diverse manieren hun bijdrage leveren; Of het nu een geldbijdrage is of materiaal wat wij goed kunnen gebruiken, wij zijn blij met alle hulp. In overleg leveren wij graag een tegenprestatie voor jouw bedrijf, zoals bijvoorbeeld vermelding op onze website/social media, een advertentie in programmaboekjes of anderzijds.


Wil je dat er over jouw bedrijf gesproken wordt als wij een optreden hebben? Meld je dan aan via het sponsorformulier of stuur een bericht naar pr@zanggroeppabo.nl voor de mogelijkheden. 

In 2024 bestaat onze zangvereniging 55 jaar! Dat vieren we met een avondvullende jubileumshow in het najaar en een aantal concerten in de aanloop daarnaar toe. Een uitgelezen mogelijkheid om als sponsor gezien te worden!

WORD DONATEUR

Gelukkig zijn er mensen die Zanggroep Pabo een warm hart toedragen en jaarlijks een  bijdrage aan ons overmaken. Mede dankzij deze donateurs kan ons publiek blijven genieten van de optredens en kunnen wij wekelijks repeteren en de vereniging levend houden.

Als je jaarlijks een bijdrage geeft houden wij je graag op de hoogte van alle optredens en activiteiten. Zo loop je nooit een optreden mis!


Vind jij ons ook de moeite waard en wil je graag een bijdrage leveren? Meld je aan via het sponsorformulier of stuur ons een bericht via pr@zanggroeppabo.nl.


Wij stellen jouw bijdrage zeer op prijs!

STEUN ONS

Of... sponsor ons gratis via SponsorKliks.nl!

Wanneer je je aankopen doet via onze SponsorKliks-pagina, gaat een deel van jouw aankoopbedrag rechtstreeks de clubkas van Zanggroep Pabo in! Het kost jou niets extra's, slechts een kleine moeite om via het logo hiernaast naar de webshop van jouw keuze te gaan (onder andere BOL.com, Booking.com. Thuisbezorgd.nl, CoolBlue) en een bestelling te plaatsen. 
Help jij ons mee?

SPONSORFORMULIER